Přidej se

Smartwatch DZ09

Hodinky, náramky, sluchátka, pouzdra a další.
Uživatelský avatar
RaduzR
Stálý člen
Příspěvky: 315
Registrován: 14. 1. 2014 20:14
Zařízení: Huawei Y6, ZTE v5, SmartWatch DZ09
ROM: CM 13
Operátor: T-Mobile,KAKTUS
Bydliště: Hodonice

Re: Smartwatch DZ09

Příspěvek od RaduzR » 8. 10. 2016 16:57

Máš zjištěné jaký máš procesor MTK6260 nebo MTK6261 ?

Jirabach
Nový člen
Příspěvky: 6
Registrován: 7. 10. 2016 9:31
Zařízení: Samsung S3

Re: Smartwatch DZ09

Příspěvek od Jirabach » 8. 10. 2016 17:20

To jsem už dělal, nicméně můžu to zkusit znovu před každou výměnou těch aplikací v telefonu, jestli tam nezůstává nějaký smetí.
Začnu po 19 hodině, ted musím jinam. Moc díky!

Karel-Jihlava
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: 1. 12. 2016 22:08

Re: Smartwatch DZ09

Příspěvek od Karel-Jihlava » 2. 12. 2016 10:50

Zdravím všechny.
Týden se seznamuji s hodinkami DZ09 samozřejmě koupené v Číně. Nějakým způsobem jsem to rozběhnul s telefonem Prestigio PAP 5000, dvě sim a kontakty přidružené do telefonu. Apku používám BT notification a používal jsem i Sound About jak jsem se zde dočetl. Je pravda, že při spuštění této apky občas zvuk zabloudil do hodinek.Sound jsem opustil a zvykám si na ruční přepínání při telefonování protože často používám HF do ucha a tady samozřejmě musíte vypnout nastavení Sound About jinak HF nechodí. Je to moc přepínání najednou tak jsem to vzdal.
Ovšem ted k problémům:
Pokud odejdu s hodinkami mimo dosah, už se v drtivé většině automaticky nespárují. musím na DZ09 spustit BT dialer a dát connect u zobrazeného názvu mojeho telefonu.
Pokud někdo volá, tak hodinky ukazují první pozici ze seznamu ktery se nasynchronizoval z telefonu. Při výpisu hovorů se pak jeví vše jako OK. Pokud vyberu v seznamu na hodinkách jméno a dám detail abych mohl volat, objeví se jiné.
Dobře chodí jen prvních pár kontaktů od začátku seznamu.
Jinak SMS do hodinek dochází OK, dají se číst. Nelze na ně odpovídat, ale to bych zřejmě stejně nedělal. Na to nemám prsty. Upozornění z kalendáře chodí taky bez problému. Budík v hodinkách chodí i když jsou vypnutý. Pokud jsou hodinky zapnutý, přenáší budíky z telefonu. To je dobré, protože hodinky na noc vypínám a pokud se mi kousne v noci mobil, což se mi už stalo, vzbudí mě ráno hodinky.
DZ09 používám jen v režimu vibrací a na telefonu si popř. dám tichý režim a jsem s tím takto spokojen. Dosah po bytě OK, dál už problém jak popisuji. To jsou první moje postřehy, jinak asi za ty peníze dobrý. Pokud již někdo vyřešil moje problémy, dejte prosím vědět. Pokud je někdo z Jihlavska, rád přijedu a podělím se o zkušenosti. Děkuji Karel
Naposledy upravil(a) Exp dne 2. 12. 2016 11:21, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Přesunuto do existujícího tématu.

Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Re: Smartwatch DZ09

Příspěvek od Návštěvník » 10. 12. 2016 20:56

Zdravím koupil jsem si tyto hodinky Dz09 a mám tel samsung J5 ale telefon mi je přes bluetooth nemůže najít máte někdo prosím stim zkušenost?

Uživatelský avatar
RaduzR
Stálý člen
Příspěvky: 315
Registrován: 14. 1. 2014 20:14
Zařízení: Huawei Y6, ZTE v5, SmartWatch DZ09
ROM: CM 13
Operátor: T-Mobile,KAKTUS
Bydliště: Hodonice

Re: Smartwatch DZ09

Příspěvek od RaduzR » 11. 12. 2016 10:27

Máš na hodinkách spuštěné viditelnost, hodinky telefon vidí?

Pawouk
Neregistrovaný uživatel

Re: Smartwatch DZ09

Příspěvek od Pawouk » 18. 12. 2016 14:42

Dobrý den, chci se jen zeptat, jestli už někdo vyřešil tu češtinu. Já to zkoušel pres mtk editor, ale ten jazyk je zamknutý. A ještě otázka, jestli přehrají video přes celou obrazovku. díky

Uživatelský avatar
RaduzR
Stálý člen
Příspěvky: 315
Registrován: 14. 1. 2014 20:14
Zařízení: Huawei Y6, ZTE v5, SmartWatch DZ09
ROM: CM 13
Operátor: T-Mobile,KAKTUS
Bydliště: Hodonice

Re: Smartwatch DZ09

Příspěvek od RaduzR » 18. 12. 2016 20:04

Češtinu jsem neřešil nastavení je primitivní, přehrávání videa na celou obrazovku je problém ROM a existuje spoustu upravených které to umí.

Pawouk
Neregistrovaný uživatel

Re: Smartwatch DZ09

Příspěvek od Pawouk » 19. 12. 2016 11:03

Jj. Díky, já jen, že na internetu je v česku nabízí za cenu přes 1000 kč, a v recenzích píší, že neumí video přehrát vůbec. Ty moje to umí, tak jsem nevěděl. Ale předpokládal jsem, že to bude otázkou rom.

Grymaz
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: 31. 12. 2016 9:35

Re: Smartwatch DZ09

Příspěvek od Grymaz » 31. 12. 2016 9:40

Zdravím,Ježíšek donesl hodinky DZ09 rád bych do hodinek dostal BTNotification aby mi vše fungovalo, ale bohužel mám velkou sim a do hodinek ji nedostanu,je nějaká jiná možnost,jak tento program do hodinek dostat? Zase kvůli jednomu programu se mi nechce "stříhat" simka která by mi zase pak nepasovala do mobilu. Snažil jsem se tento program dostat do hodinek přes bluetooth ale to asi nejde nebo jsem na to nepřišel. Děkuji za radu :-)

Uživatelský avatar
RaduzR
Stálý člen
Příspěvky: 315
Registrován: 14. 1. 2014 20:14
Zařízení: Huawei Y6, ZTE v5, SmartWatch DZ09
ROM: CM 13
Operátor: T-Mobile,KAKTUS
Bydliště: Hodonice

Re: Smartwatch DZ09

Příspěvek od RaduzR » 31. 12. 2016 17:49

BT notification do hodinek dávat nemusíš stačí si z hodinek načíst QR kód čtečkou do smardtelefonu nainstalovat a potom pouze sparovat přes bluetooth a notifilace ti projedou na hodinkách. K tomu nepotřebuješ SIM.

Tady máš odkaz na odzkoušenou app. http://apk-dl.com/mediatek-smartdevice/

Odpovědět

Zpět na „Wearables a příslušenství“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host