Přidej se

Huawei Y6

Huawei P9, P9 Lite, P8, P8 Lite, Nexus 6P, Honor atd.
Uživatelský avatar
RaduzR
Stálý člen
Příspěvky: 315
Registrován: 14. 1. 2014 20:14
Zařízení: Huawei Y6, ZTE v5, SmartWatch DZ09
ROM: CM 13
Operátor: T-Mobile,KAKTUS
Bydliště: Hodonice

Re: Huawei Y6

Příspěvek od RaduzR » 11. 5. 2016 10:42

Šlape docela slušně i root bez problémů a zatím jsem si všimnul pouze ze nejde zobrazit jak tečou data...jiného zatím nič

Uživatelský avatar
RaduzR
Stálý člen
Příspěvky: 315
Registrován: 14. 1. 2014 20:14
Zařízení: Huawei Y6, ZTE v5, SmartWatch DZ09
ROM: CM 13
Operátor: T-Mobile,KAKTUS
Bydliště: Hodonice

Re: Huawei Y6

Příspěvek od RaduzR » 13. 5. 2016 10:33

Další postřeh mám dojem že je náročnější má baterií.

Uživatelský avatar
RaduzR
Stálý člen
Příspěvky: 315
Registrován: 14. 1. 2014 20:14
Zařízení: Huawei Y6, ZTE v5, SmartWatch DZ09
ROM: CM 13
Operátor: T-Mobile,KAKTUS
Bydliště: Hodonice

Re: Huawei Y6

Příspěvek od RaduzR » 28. 5. 2016 17:03

Ahojky někdo nějaké novinky ??

dvdi
Nový člen
Příspěvky: 49
Registrován: 8. 8. 2014 6:46

Re: Huawei Y6

Příspěvek od dvdi » 5. 6. 2016 11:16

No nove nemam ja konkretne nic az na to ze som skusal narvat supersu ale stale bez uspechu. install cez recovery sa sice dokoncil ale stale chybaju binarky. supersu me tak isto bez uspechu. cize ani twrp nemalo pristup do /system cez file managera takze si myslim ze je nieco v twrp recovery aj v cwm zle.
Aôe skusal som aj kompletny reflash systemu s cistym systemom bez rootu som tam chcel narvat supersu apka sa sice ukaze spusti ale aj tak chyba binarka

dvdi
Nový člen
Příspěvky: 49
Registrován: 8. 8. 2014 6:46

Re: Huawei Y6

Příspěvek od dvdi » 5. 6. 2016 14:55

Takze nasiel som nowu verziu TWRP 3.0.2-0
tu je link

Kód: Vybrat vše

https://ulozto.sk/x2ceSAoJ/twrpy6-img
Pozor ak nahodite tuto twrp spravte si zalohu v nej na novo,neberie to zalohu zo stareho twrp !!!

dvdi
Nový člen
Příspěvky: 49
Registrován: 8. 8. 2014 6:46

Re: Huawei Y6

Příspěvek od dvdi » 5. 6. 2016 21:50

No a natrafil som na cm12 ale nemám čas na skúšky. Je to na honor 4aa vraj aj na y6

Juriy
Neregistrovaný uživatel

Re: Huawei Y6

Příspěvek od Juriy » 6. 6. 2016 19:15

Ahoj

Nevíte prosím, co je špatně ?, když se snažím instalovat aktualizace a hned na začátku mi to vypíše chybu že systém byl upraven .... můžu se snažit jak chci, ale ani po stažení a vložení na kartu dload tak to nefunguje a vždy to spadne s chybou. Je pravda že jsem dělal root a pak už to nefungovalo, ale ikdyž jsem dal wipe celkově, furt to nemůžu rozběhnout. (telefon je odemčený pomocí origo kodu). Děkuju

Uživatelský avatar
Mr.Oizo
Stálý člen
Příspěvky: 650
Registrován: 2. 3. 2013 9:46
Zařízení: Huawei Honor 3C 4G
Operátor: Mobil CZ

Re: Huawei Y6

Příspěvek od Mr.Oizo » 6. 6. 2016 19:41

Nejspíš sis odpověděl sám. Příčinou bude root. Proveď unroot. Smazání wipe atd. ti nepomůže.

Juriy
Neregistrovaný uživatel

Re: Huawei Y6

Příspěvek od Juriy » 6. 6. 2016 19:52

To jsem právě udělal, všechno kompletně smazal, wipnul vše co šlo až na systém a pak nastavil telefon znova, ale pořád to nejde. Napadlo mě jej přeinstalovat nějakou jinou romkou, nějaké odkazy jsem tu na foru našel, jenže nevím přesně jak :/

Uživatelský avatar
Mr.Oizo
Stálý člen
Příspěvky: 650
Registrován: 2. 3. 2013 9:46
Zařízení: Huawei Honor 3C 4G
Operátor: Mobil CZ

Re: Huawei Y6

Příspěvek od Mr.Oizo » 6. 6. 2016 19:58

Unroot se nedělá smazáním wipe atd. Pokud si opravdu provedl unroot tak jak se má tak by mohl být problém ten odemčený bootloader.

Odpovědět

Zpět na „Huawei, Honor“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti